Optimaal Leadgeneratie Blog


Wat te doen als je verkoopangst hebt

20-08-2018

Zakt de moed je in de schoenen als je een potentiële klant gaat bellen? Geloof ons: het gebeurt niet alleen jou! Het is een veelvoorkomend kwaaltje, want bij koude acquisitie krijg je namelijk regelmatig ‘nee’ te horen. En zo’n afwijzing voelt als een persoonlijke nederlaag. Om jezelf die pijn te besparen, stop je met bellen. Ontwijkingsgedrag is een natuurlijk afweermechanisme, maar wel eentje die jouw business flink in de weg kan zitten. En dat is helemaal niet nodig! Met de tips in deze blog stap je moeiteloos over je verkoopangst.

Lees meer

Koude acquisitie succesfactoren: vastleggen, nakomen en volhouden (en dan nog een keer!)

23-07-2018

Vraag je je weleens af waarom jij niet echt succesvol bent in koude acquisitie? Wees gerust. Het ligt niet aan jouw enthousiasme. Of aan je product en je kennis daarover. Dikke kans dat er iets heel anders aan de hand is. Je bent namelijk wel een topper in sales, maar niet echt in administratie en routine.

Lees meer

Vakantieperiode

27-06-2018

Toe aan wat verfrissing op een warme zomerdag? Plan een dagje koude acquisitie in. Ik hoor je denken: in deze tijd, als iedereen op vakantie is? Precies! Veeg dat duiveltje van je schouder en denk in kansen. Ze liggen namelijk voor het oprapen!

Lees meer