Onze diensten

Optimaal Leadgeneratie brengt jou aan tafel met beslissers van organisaties waarvoor jij graag wilt werken. Dat bereiken we op verschillende manieren:

Koude acquisitie
Deze manier van leadgeneratie heeft helemaal niets te maken met onvoorbereid bellen. Integendeel. Het succes van onze aanpak zit juist in een grondige voorbereiding. Elk telefoongesprek krijgt van tevoren alle aandacht. Zo hebben we niet alleen een goed verhaal, maar vooral een propositie die aansluit bij de behoefte van onze gesprekspartner. Dat wekt interesse, creëert nieuwsgierigheid en zorgt ervoor dat jij binnenkort jezelf mag gaan voorstellen bij iemand met concrete interesse in jouw product of dienst.

Aftersales
De beste klant is een tevreden klant. En zelfs als er verbeterpunten zijn, ligt in het geven van oprechte aandacht een kans om aan loyaliteit te werken. Wij nemen jou de zorg voor goede aftersales uit handen. We gebruiken dit contactmoment om nog eens extra aandacht te geven, eventuele feedback te verzamelen en nieuwe koopsignalen op te vangen. De ideale manier om jouw figuurlijke visitekaartje af te geven en de klant te laten weten hoe belangrijk hij voor je is.

Trainingen
Wil je graag zelf meer tijd besteden aan acquisitie en de juiste tools in handen hebben om (extra) succesvol te worden? Wij geven maatwerktrainingen op het gebied van telefonische (koude) acquisitie. Op een praktijkgerichte manier gaan we samen aan de slag om je vaardigheden te verbeteren zodat je ook zelf die interessante afspraken kan scoren.

Find something you're passionate about
and keep tremendously interested in it

Viola Markus

+31 (0)6 23 70 39 27

viola@optimaal-leadgeneratie.nl