Over ons

Bij team Optimaal val je in een warm bad. We zijn een hecht team van specialisten die jou aan tafel krijgt bij je droomklant. Ieder met een eigen werkwijze, maar altijd met onze droomformule.
foto-optimaal-038532700-1644590763

Trots op ons hechte team van specialisten

We zijn doorbijters en overtuigers. Stuk voor stuk harde werkers die met liefde jouw verhaal vertellen én nieuwsgierig maken. Van bouw tot dienstverlening: we zijn van veel markten thuis. Gezelligheid, een goed gesprek en dagelijks contact met klanten vinden we belangrijk.
Viola Markus Viola Markus

Viola Markus

Koningin van de leadgeneratie

Koningin van de leadgeneratie

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creëert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.

Deze creatieve salestijger zijn de verkoopskills met de paplepel ingegoten. De stap naar ondernemerschap bleek onvermijdelijk. Met een ereplaats binnen het bedrijf, staat ze – als one of the guys – midden tussen het team. Viola’s favorite spot? De Bijenkorf. Voor een bezoekje aan dit aards paradijs mag je haar wakker bellen. En uiteraard voor die droomlead.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.29.57
Willem Valkenburg Willem Valkenburg

Willem Valkenburg

Leadcreator

Leadcreator

Willem Valkenburg

Net als Road Runner houdt Willem van snelheid. Maar deze geboren en getogen Helmonder houdt niet van miep-miep-houdoe! Hij weet klanten écht te enthousiasmeren voor zijn aanbod. Hij toont oprechte interesse en regelt zo een afspraak met elke gedroomde klant.

Willem is een generalist met een brede belangstelling. Hij vindt het interessant om telkens nieuwe dingen te leren. Zo begeeft hij zich vaak buiten zijn comfort zone. Toch is er één ding dat al jaren hetzelfde is. Noem het een traditie, of een groot feest. Je mag Willem uit zijn bed bellen voor carnaval. Daar slaat hij graag een nachtje voor over. Alaaf!

Willem-Valkenburg
Maud van der Hoeven Maud van der Hoeven

Maud van der Hoeven

Marketing manager

Marketing manager

Maud van der Hoeven

Als Benjamin van het team, geeft Maud kleur en vorm aan Optimaal. Als spin in het web laat ze haar creativiteit los op de marketing uitingen, presentatieformats voor trainingen en nog veel meer!

Na een stage bij de ‘buren’ is Maud blijven plakken bij Optimaal. En kan ze na haar studie Crossmedia haar creatieve ei kwijt. Aan kans en ruimte om te groeien geen gebrek. De energieke Maud heeft het hart op de tong. En dromen heeft ze ook. Zelfstandig ondernemerschap is er een van. Maar tot die tijd wil ze alleen voor Viola werken.

295416255_2320692738108482_8535576339128474385_n
Peggy van den Berk Peggy van den Berk

Peggy van den Berk

Backoffice medewerker

Backoffice medewerker

Peggy van den Berk

Koude acquisitie is zeker geen koud kunstje, gelukkig houdt Peggy wel van een uitdaging. Ze wil ‘van de hoed en de rand’ weten voordat ze een product of dienst verkoopt. Zo heeft Peggy op elke vraag haar antwoord klaar en volgt er gegarandeerd een ‘ja’.

Hoe zou Peggy – in de rol van droomklant – zelf tot een afspraak komen? Met die vraag in gedachten belt ze droomklanten op. Peggy is een ochtendmens, ze springt uit bed nog voor de wekker gaat. Haar dag start ze met water en yoghurt, zo compenseert ze haar favoriete speklappen. Want een barbecue slaat Peggy niet over, graag in combinatie met een huis vol gezelligheid.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.13.44
Rita Beks Rita Beks

Rita Beks

Office Manager

Office Manager

Rita Beks

Als spin in het web is Rita onmisbaar. Ze is het eerste, altijd vriendelijke aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Ze verzorgt met plezier de dagelijkse projectvoortgang én het kopje koffie.

Punctueel en behulpzaam, de puntjes op de i zijn voor Rita. In haar rol van office manager komt zij volledig tot haar recht – en ontzorgt ze het team. Daarbinnen mag ze aangeven wat ze wil doen en leuk vindt. In haar vrije tijd spéélt Rita het liefst een rol. Op het toneel. Waar je Rita voor wakker kunt bellen? Nergens voor, gewoon lekker laten liggen!

Rita-Beks
Roos Markus Roos Markus

Roos Markus

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Roos Markus

Roos zorgt ervoor dat de rekeningen van de opdrachtgevers netjes worden betaald. Ze hangt aan de lijn met debiteuren voor een klant. Is zakelijk, maar altijd geïnteresseerd. In deze rol een gouden combinatie.

Deze vrolijke noot is als debiteuren-meisje als een vis in het water. Als Roos niet aan het bellen is, staat zij klaar voor haar collega’s. Haar loyaliteit siert haar. Thuis brengt zij het liefst zoveel mogelijk tijd door met haar gezin en kleinkinderen. Voor Roos draait het om ‘samen’. Me-time spendeert ze aan shoppen, liefst bij de Bijenkorf. En aan fietsen, mits het droog is.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.03.49
Nancy Manders Nancy Manders

Nancy Manders

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Nancy Manders

Een bezige dame die weet wat ze wil. Nancy is een gedreven salestijger en doet alles voor een volmondig ‘ja’! En dat krijgt ze voor elkaar. Net als het scoren van dure items voor een klein prijsje. Dankzij haar perfectionisme heeft ze oog voor detail. Ze werkt secuur, systematisch en overzichtelijk.

Waar je Nancy voor wakker kunt bellen? Voor een feestje! Al is een telefoontje dan overbodig, want waarom zou je überhaupt naar bed gaan als je op de dansvloer kunt staan?

Schermafbeelding 2022-02-14 om 14.30.05
Miriam van Ansem Miriam van Ansem

Miriam van Ansem

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Miriam van Ansem

Miriam heeft al veel uren met de telefoon in haar hand gezeten. Van secretarieel telefoniste tot sales, alle petten zet ze op. Ervaring die ze met plezier in de strijd gooit voor een afspraak met die gedroomde klant.

‘Als je netjes blijft, mag je iedereen alles vragen.’ En dat doet Miriam. Ze creëert daarmee echt contact. En resultaat. En daar doet ze het voor. Samen met haar man en als moeder van twee pubers en vier poezen zijn haar huis en hart gevuld. En de wasmand ook. Haar zorgzame karakter komt optimaal tot z’n recht. Hangt Miriam even niet aan de telefoon, dan hoor je haar misschien zingen. Dat doet ze het liefst de hele dag.

Miriam
Benthe Timp Benthe Timp

Benthe Timp

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Benthe Timp

‘Alles is goed, maar een nieuwe lead is meer dan goed.’ En gelukkig is het vaak ‘meer dan goed’, want Benthe verkoopt aan een eskimo nog een ijsklont. Aan overtuigingskracht bij deze energieke dame geen gebrek.

Met een zwak voor ondernemersverhalen hangt Benthe graag met droomklanten aan de lijn. Dit doet ze vier dagen in de week. Op de vijfde dag zit ze in de schoolbanken, als student Commerciële Economie. Benthe is graag druk. En ondernemen stroomt door haar aderen. Een familiedingetje. In theorie zou Benthe op de fiets naar kantoor kunnen… Koffie? Zwart. Wakker bellen? Liever niet.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 15.48.32
Aggie Heinemans Aggie Heinemans

Aggie Heinemans

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Aggie Heinemans

Als medewerker van het eerste uur, heeft Aggie zichzelf inmiddels optimaal bewezen. Deze stressbestendige doorbijter met een bak ervaring zal er alles aan doen van een ‘nee’ een ‘ja’ te maken.

De belgrage Aggie legt gemakkelijk contact, ze is nog net niet vergroeid met de telefoon. Ze schakelt als een kameleon, pakt door en kickt op resultaat. Beetje druk wel, tikkeltje eigenwijs, maar bovenal is Aggie een tevreden mens. Privé heeft zij inmiddels haar mooiste rol te pakken: oma. Zo eentje die je kunt wakker bellen voor haar kleinkinderen, haar alles!

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.03.42
Astrid de Bruin Astrid de Bruin

Astrid de Bruin

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Astrid de Bruin

‘Goedendag, u spreekt met Astrid.’ Haar lach is duidelijk te horen aan de andere kant van de telefoonlijn. Net als haar zachte G. Astrid woont in het hart van Helmond. Aan haar keukentafel is iedereen altijd welkom. Met dezelfde hartelijkheid gaat Astrid in gesprek met droomklanten en zo maakt ze elke koude lead bloedheet!

Op woensdag is haar wandeldag. Dan heeft ze in plaats van droomklanten, de hond Kyra aan de lijn. Haar koffie drinkt ze zwart met een zoetje en verder wordt Astrid van sushi en gerookte paling heel blij. Daar mag je haar voor wakkerbellen. En voor brand!  

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.03.08
Gwen Verspaget Gwen Verspaget

Gwen Verspaget

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Gwen Verspaget

De appel valt niet ver van de boom. Gwen is de derde generatie die het team van Optimaal Leadgeneratie versterkt en ze weet het 100% zeker: ‘Ik haal hartstikke veel droomklanten binnen.’ Een zelfverzekerde doener. Gwen volgt de opleiding Sales en Accountmanagement en legt haar eigen lat lekker hoog. Ze zegt waar het op staat en weet waar ze voor gaat, namelijk mama’s bedrijf overnemen!
 
Gwen houdt van shoppen, bij voorkeur in combinatie met een drankje op het terras. Deze pittige jonge dame drinkt graag een zoete witte wijn met ijs. Je mag Gwen ‘s nachts wakkerbellen voor een goede film met een grote bak popcorn. Voor vriendjes heeft ze geen tijd. Gwen is te druk met het jagen op droomklanten.

IMG_5360
Natasja Dirks Natasja Dirks

Natasja Dirks

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Natasja Dirks

Net als een kameleon bezit Natasja een unieke eigenschap. Ze heeft het in zich om snel van tone of voice te veranderen. Met dat talent grijpt ze zonder aarzelen naar de telefoon. Het maakt niet uit met welke droomklant ze belt, ze spreekt de juiste taal en met haar positiviteit neemt ze alle twijfels weg. Wat overblijft is een ja-knikkende droomklant. En dat is iets waar Natasja’s wangen van kleuren.
 
Haar gezicht kleurt groen van chocolade, want daar krijgt Natasja maagzuur van. Voor Wan Tan soep met chilisaus mag je haar wel wakkerbellen. En voor de prins op het witte paard. Daarvoor springt Natasja graag uit haar bed.

PHOTO-2022-06-07-11-20-56
Claudia Rooijakkers Claudia Rooijakkers

Claudia Rooijakkers

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Claudia Rooijakkers

Claudia danst met de telefoon in haar hand. Bij het horen van een ‘ja’ gaat ze met haar voeten van de kantoorvloer. En deze salestopper zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, ze staat op repeat. Hoe? Na een ‘ja’ scoort ze met evenveel enthousiasme weer een ‘ja’. Dat is waar Claudia voor gaat.

Waar Claudia ook helemaal voor gaat is haar gezin. Deze zorgzame moeder is intens gelukkig als haar kinderen happy zijn. Blij wordt Claudia van ‘rakken’. Dat is op z’n Brabants gezegd ‘op pad gaan’ bijvoorbeeld gezellig naar de stad. En zo’n rak-dag sluit Claudia het liefste af met een lekker wijntje op de bank.

c15fc002-345c-438d-8103-b8fa864cf662
Sandra van Doorne Sandra van Doorne

Sandra van Doorne

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Sandra van Doorne

Een salestijger met een Brabantse tongval. Sandra doet wat ze moet doen, namelijk droomklanten strikken. Haar jarenlange ervaring aan de telefoon komt daarbij goed van pas. Met de telefoon in haar hand is San in haar sas. Het type ‘niet lullen maar werken’. Sandra gaat door tot ze de juiste persoon te spreken krijgt en voelt dan haarfijn aan of een gesprek formeel of informeel moet zijn. 
 
Haar vingers likt Sandra af bij zelfgebakken appeltaart, maar dan wel graag door een ander gebakken. Oh en bij voorkeur warm geserveerd. Verder maakt Sandra zich niet snel druk. Ze is een tevreden ‘Helmonster’. Druk is ze wel met ‘dubbel-trubbel’, haar twee zwarte labrador honden. 

PHOTO-2022-07-15-15-46-29
Meggy van de Berg Meggy van de Berg

Meggy van de Berg

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Meggy van de Berg

Meggy is een ervaren belster die als prestatiegerichte salestopper het liefst in contact is met klanten om te zorgen dat een negatieve “nee” wordt omgebogen naar een positieve “ja”. Door Meggy’s doorzettingsvermogen gaat ze niet akkoord met de eerste “geen interesse”. Pas als ze voor haar gevoel alles uit de gesprekken heeft gehaald, kijkt ze terug op een goede werkdag en gaat ze met een voldaan gevoel naar huis!
 
Als zorgzame moeder brengt ze thuis graag veel tijd door met haar gezin. Ook gaat ze graag ergens gezellig happen en stappen. Ook wordt ze blij van een zon, zee en strandvakantie. Meggy is sociaal en betrouwbaar, maar wakker bellen? Dan moet je echt een goede reden hebben…. Een big mac menu of een tafel vol sushi is dan de gouden reden ;)
 

Schermafbeelding 2022-11-22 om 13.57.48
Laura Teller Laura Teller

Laura Teller

Content Creator

Content Creator

Laura Teller

Deze master in communicatie vertelt verhalen. In haar rol als marketingmedewerker is Laura verantwoordelijk voor een ‘optimale’ contentplanning. Ze creëert content met een verhaal, die daadwerkelijk wat oplevert. Dit doet ze niet alleen voor Optimaal Leadgeneratie, maar ook voor klanten. Zo worden alle kansen benut om droomklanten te raken.
 
Laura is een rustige, perfectionistische dame die weet wat ze wil. Haar verhaal? De kleine Laura wilde danslerares worden. Nog steeds mag je haar wakkerbellen voor een dansje. Hip-hop, Streetdance, Latin of Salsa, dat maakt niet uit, Laura springt er enthousiast haar bed voor uit. Net als voor pure chocolade.

Schermafbeelding 2022-10-18 om 14.12.13
Vino Vino

Vino

Optimaal kantoorhond!

Optimaal kantoorhond!

Vino

Deze mini-leeuw is de koning in rondjes racen door het kantoor, waarbij hij iedereen een poepie laat ruiken (soms iets te letterlijk). Je leest het verder goed, het is een hij, waarmee ons mannen-aandeel binnen Optimaal verdubbeld is. Vino blaft gelukkig wel een heel stuk minder dan Willem.

Maar mensen haarscherp in de gaten houden en achtervolgen kan hij als de beste speurhond. Dus kom je langs? Let dan goed op, want hier waakt Vino!

1643103058330

Wil jij ons team komen versterken?

Zie vacatures

Benieuwd hoe de droomformule
voor jou kan werken?

Viola Markus | +31 (0)85 130 22 12 Viola Markus +31 (0)85 130 22 12