Maak kennis met Optimaal Leadgeneratie

Bij team Optimaal val je in een warm bad. We zijn een hecht team van specialisten die jou aan tafel krijgt bij je droomklant. Ieder met een eigen werkwijze, maar altijd met onze droomformule.
over ons leadgeneratie

Trots op ons hechte team van specialisten

We zijn doorbijters en overtuigers. Stuk voor stuk harde werkers die met liefde jouw verhaal vertellen én nieuwsgierig maken. Van bouw tot dienstverlening: we zijn van veel markten thuis. Gezelligheid, een goed gesprek en dagelijks contact met klanten vinden we belangrijk.
Viola Markus

Viola Markus

Koningin van de leadgeneratie

Koningin van de leadgeneratie

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creëert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.

Deze creatieve salestijger zijn de verkoopskills met de paplepel ingegoten. De stap naar ondernemerschap bleek onvermijdelijk. Met een ereplaats binnen het bedrijf, staat ze – als one of the guys – midden tussen het team. Viola’s favorite spot? De Bijenkorf. Voor een bezoekje aan dit aards paradijs mag je haar wakker bellen. En uiteraard voor die droomlead.

viola markus
Willem Valkenburg

Willem Valkenburg

Leadcreator

Leadcreator

Willem Valkenburg

Net als Road Runner houdt Willem van snelheid. Maar deze geboren en getogen Helmonder houdt niet van miep-miep-houdoe! Hij weet klanten écht te enthousiasmeren voor zijn aanbod. Hij toont oprechte interesse en regelt zo een afspraak met elke gedroomde klant.

Willem is een generalist met een brede belangstelling. Hij vindt het interessant om telkens nieuwe dingen te leren. Zo begeeft hij zich vaak buiten zijn comfort zone. Toch is er één ding dat al jaren hetzelfde is. Noem het een traditie, of een groot feest. Je mag Willem uit zijn bed bellen voor carnaval. Daar slaat hij graag een nachtje voor over. Alaaf!

willem valkenburg foto
Peggy van den Berk

Peggy van den Berk

Backoffice medewerker

Backoffice medewerker

Peggy van den Berk

Koude acquisitie is zeker geen koud kunstje, gelukkig houdt Peggy wel van een uitdaging. Ze wil ‘van de hoed en de rand’ weten voordat ze een product of dienst verkoopt. Zo heeft Peggy op elke vraag haar antwoord klaar en volgt er gegarandeerd een ‘ja’.

Hoe zou Peggy – in de rol van droomklant – zelf tot een afspraak komen? Met die vraag in gedachten belt ze droomklanten op. Peggy is een ochtendmens, ze springt uit bed nog voor de wekker gaat. Haar dag start ze met water en yoghurt, zo compenseert ze haar favoriete speklappen. Want een barbecue slaat Peggy niet over, graag in combinatie met een huis vol gezelligheid.

peggy
Ellen van Maasakkers

Ellen van Maasakkers

Marketing & Communicatie Manager

Marketing & Communicatie Manager

Ellen van Maasakkers

Deze ervaren marketingcommunicatie tijger bijt zich graag vast in taaie strategische vraagstukken, de doelgroep van Optimaal en een frikandel speciaal. Ellen is een creatieve wervelwind. Ze kan van niets iets maken en staat bijna nooit stil, enkel bij het vieren van succes. Geef haar het startschot en Ellen zorgt voor succes. Ze gaat goed op cijfers, vooral als ze positief zijn en geniet van de resultaten die – als team – worden behaald. 

Ellen leeft gezond, kiest bewust en vindt rust op haar yogamat. Daar snoert ze de drukte in haar hoofd de mond. Ze wordt graag verrast, maar liever niet out of the blue want dan kleurt haar gezicht lijkwit. Verrassingen dus graag vooraf aankondigen #controlemodusaan. Eenmaal op vakantie laat ze die controle los, dan kiest Ellen voor het onbegane, avontuurlijke pad. 

 

Schermafbeelding 2023-03-02 om 10.56.27
Maud van der Hoeven

Maud van der Hoeven

Marketing manager

Marketing manager

Maud van der Hoeven

Als Benjamin van het team, geeft Maud kleur en vorm aan Optimaal. Als spin in het web laat ze haar creativiteit los op de marketing uitingen, presentatieformats voor trainingen en nog veel meer!

Na een stage bij de ‘buren’ is Maud blijven plakken bij Optimaal. En kan ze na haar studie Crossmedia haar creatieve ei kwijt. Aan kans en ruimte om te groeien geen gebrek. De energieke Maud heeft het hart op de tong. En dromen heeft ze ook. Zelfstandig ondernemerschap is er een van. Maar tot die tijd wil ze alleen voor Viola werken.

maud foto
Benthe Timp

Benthe Timp

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Benthe Timp

‘Alles is goed, maar een nieuwe lead is meer dan goed.’ En gelukkig is het vaak ‘meer dan goed’, want Benthe verkoopt aan een eskimo nog een ijsklont. Aan overtuigingskracht bij deze energieke dame geen gebrek.

Met een zwak voor ondernemersverhalen hangt Benthe graag met droomklanten aan de lijn. Dit doet ze vier dagen in de week. Op de vijfde dag zit ze in de schoolbanken, als student Commerciële Economie. Benthe is graag druk. En ondernemen stroomt door haar aderen. Een familiedingetje. In theorie zou Benthe op de fiets naar kantoor kunnen… Koffie? Zwart. Wakker bellen? Liever niet.

benthe timp
Roos Markus

Roos Markus

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Roos Markus

Roos zorgt ervoor dat de rekeningen van de opdrachtgevers netjes worden betaald. Ze hangt aan de lijn met debiteuren voor een klant. Is zakelijk, maar altijd geïnteresseerd. In deze rol een gouden combinatie.

Deze vrolijke noot is als debiteuren-meisje als een vis in het water. Als Roos niet aan het bellen is, staat zij klaar voor haar collega’s. Haar loyaliteit siert haar. Thuis brengt zij het liefst zoveel mogelijk tijd door met haar gezin en kleinkinderen. Voor Roos draait het om ‘samen’. Me-time spendeert ze aan shoppen, liefst bij de Bijenkorf. En aan fietsen, mits het droog is.

roos foto
Aggie Heinemans

Aggie Heinemans

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Aggie Heinemans

Als medewerker van het eerste uur, heeft Aggie zichzelf inmiddels optimaal bewezen. Deze stressbestendige doorbijter met een bak ervaring zal er alles aan doen van een ‘nee’ een ‘ja’ te maken.

De belgrage Aggie legt gemakkelijk contact, ze is nog net niet vergroeid met de telefoon. Ze schakelt als een kameleon, pakt door en kickt op resultaat. Beetje druk wel, tikkeltje eigenwijs, maar bovenal is Aggie een tevreden mens. Privé heeft zij inmiddels haar mooiste rol te pakken: oma. Zo eentje die je kunt wakker bellen voor haar kleinkinderen, haar alles!

aggie heinemans
Nancy Manders

Nancy Manders

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Nancy Manders

Een bezige dame die weet wat ze wil. Nancy is een gedreven salestijger en doet alles voor een volmondig ‘ja’! En dat krijgt ze voor elkaar. Net als het scoren van dure items voor een klein prijsje. Dankzij haar perfectionisme heeft ze oog voor detail. Ze werkt secuur, systematisch en overzichtelijk.

Waar je Nancy voor wakker kunt bellen? Voor een feestje! Al is een telefoontje dan overbodig, want waarom zou je überhaupt naar bed gaan als je op de dansvloer kunt staan?

nancy manders
Rita Beks

Rita Beks

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Rita Beks

Als spin in het web is Rita onmisbaar. Ze is het eerste, altijd vriendelijke aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Ze verzorgt met plezier de dagelijkse projectvoortgang én het kopje koffie.

Punctueel en behulpzaam, de puntjes op de i zijn voor Rita. In haar rol van office manager komt zij volledig tot haar recht – en ontzorgt ze het team. Daarbinnen mag ze aangeven wat ze wil doen en leuk vindt. In haar vrije tijd spéélt Rita het liefst een rol. Op het toneel. Waar je Rita voor wakker kunt bellen? Nergens voor, gewoon lekker laten liggen!

Rita Beks
Miriam van Ansem

Miriam van Ansem

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Miriam van Ansem

Miriam heeft al veel uren met de telefoon in haar hand gezeten. Van secretarieel telefoniste tot sales, alle petten zet ze op. Ervaring die ze met plezier in de strijd gooit voor een afspraak met die gedroomde klant.

‘Als je netjes blijft, mag je iedereen alles vragen.’ En dat doet Miriam. Ze creëert daarmee echt contact. En resultaat. En daar doet ze het voor. Samen met haar man en als moeder van twee pubers en vier poezen zijn haar huis en hart gevuld. En de wasmand ook. Haar zorgzame karakter komt optimaal tot z’n recht. Hangt Miriam even niet aan de telefoon, dan hoor je haar misschien zingen. Dat doet ze het liefst de hele dag.

Miriam van ansem
Gwen Verspaget

Gwen Verspaget

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Gwen Verspaget

De appel valt niet ver van de boom. Gwen is de derde generatie die het team van Optimaal Leadgeneratie versterkt en ze weet het 100% zeker: ‘Ik haal hartstikke veel droomklanten binnen.’ Een zelfverzekerde doener. Gwen volgt de opleiding Sales en Accountmanagement en legt haar eigen lat lekker hoog. Ze zegt waar het op staat en weet waar ze voor gaat, namelijk mama’s bedrijf overnemen!
 
Gwen houdt van shoppen, bij voorkeur in combinatie met een drankje op het terras. Deze pittige jonge dame drinkt graag een zoete witte wijn met ijs. Je mag Gwen ‘s nachts wakkerbellen voor een goede film met een grote bak popcorn. Voor vriendjes heeft ze geen tijd. Gwen is te druk met het jagen op droomklanten.

gwen foto
Astrid de Bruin

Astrid de Bruin

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Astrid de Bruin

‘Goedendag, u spreekt met Astrid.’ Haar lach is duidelijk te horen aan de andere kant van de telefoonlijn. Net als haar zachte G. Astrid woont in het hart van Helmond. Aan haar keukentafel is iedereen altijd welkom. Met dezelfde hartelijkheid gaat Astrid in gesprek met droomklanten en zo maakt ze elke koude lead bloedheet!

Op woensdag is haar wandeldag. Dan heeft ze in plaats van droomklanten, de hond Kyra aan de lijn. Haar koffie drinkt ze zwart met een zoetje en verder wordt Astrid van sushi en gerookte paling heel blij. Daar mag je haar voor wakkerbellen. En voor brand!  

astrid de bruin
Meggy van de Berg

Meggy van de Berg

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Meggy van de Berg

Meggy is een ervaren belster die als prestatiegerichte salestopper het liefst in contact is met klanten om te zorgen dat een negatieve “nee” wordt omgebogen naar een positieve “ja”. Door Meggy’s doorzettingsvermogen gaat ze niet akkoord met de eerste “geen interesse”. Pas als ze voor haar gevoel alles uit de gesprekken heeft gehaald, kijkt ze terug op een goede werkdag en gaat ze met een voldaan gevoel naar huis!
 
Als zorgzame moeder brengt ze thuis graag veel tijd door met haar gezin. Ook gaat ze graag ergens gezellig happen en stappen. Ook wordt ze blij van een zon, zee en strandvakantie. Meggy is sociaal en betrouwbaar, maar wakker bellen? Dan moet je echt een goede reden hebben…. Een big mac menu of een tafel vol sushi is dan de gouden reden ;)
 

meggy foto
Natasja Dirks

Natasja Dirks

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Natasja Dirks

Net als een kameleon bezit Natasja een unieke eigenschap. Ze heeft het in zich om snel van tone of voice te veranderen. Met dat talent grijpt ze zonder aarzelen naar de telefoon. Het maakt niet uit met welke droomklant ze belt, ze spreekt de juiste taal en met haar positiviteit neemt ze alle twijfels weg. Wat overblijft is een ja-knikkende droomklant. En dat is iets waar Natasja’s wangen van kleuren.
 
Haar gezicht kleurt groen van chocolade, want daar krijgt Natasja maagzuur van. Voor Wan Tan soep met chilisaus mag je haar wel wakkerbellen. En voor de prins op het witte paard. Daarvoor springt Natasja graag uit haar bed.

natasja foto
Erlen Janssen

Erlen Janssen

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Erlen Janssen

‘Met wie spreek ik?’ Erlen is een unieke naam. Haar ouders zouden die naam op televisie hebben gehoord. Al vermoedt Erlen dat ze de naam gewoonweg verkeerd heeft verstaan. Met meer dan dertig jaar saleservaring brengt Erlen veel kennis met zich mee. Die draagt ze in een bijpassende handtas, want Erlen vindt het belangrijk dat alles tot in de puntjes klopt. Ze is een Perfectionist met de hoofdletter P.
 
Hangt Erlen niet aan de lijn, dan staat ze in de keuken, of in haar eigen damesmodezaak. Zelf zegt ze ‘ja’ tegen een goedgevulde borrelplank en voor een citytrip naar New York - the city that never sleeps - mag je Erlen wakkerbellen.
 

Schermafbeelding 2023-03-08 om 13.06.04
José van de Rijdt

José van de Rijdt

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

José van de Rijdt

José is nuchter, ze praat zichzelf niks aan. En dat geldt ook als ze met droomklanten belt. Ze vertelt altijd een eerlijk verhaal. José is wat ze noemen een mensenmens. Je mag haar wakkerbellen als je hulp nodig hebt. Ze is lief en zachtaardig. Toch kan ze ook boos worden. Mopperen doet José met een Helmondse tongval. Daar is ze geboren, getogen en getrouwd met haar Pieter.
 
‘Je bent langer dood dan dat je leeft,’ aldus José. Ze geniet daarom optimaal van het leven door regelmatig op vakantie te gaan. Van rondreizen met een camper wordt ze blij. Net als van de zee. 

Schermafbeelding 2023-03-02 om 10.50.52
Pleun van der Aa

Pleun van der Aa

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Pleun van der Aa

Onbevangen – Optimistisch - Nuchter

Als puber had Pleun belangst. Maar door haar werk als zonneconsulente liep Pleun warm voor gesprekken met mensen. Nu is deze beltopper niet meer te stoppen. Ze bijt zich vast in elk contact en van een ‘ja’ wordt ze dolenthousiast. 

Beren op de weg? Niet op het pad van Pleun! Want het leven is leuk en Pleun leeft het met de dag. Ze gaat graag uit met vriendinnen en houdt van borrelen. Deze perfectionist komt altijdtijd te kort, maar voor een goed gesprek maakt ze tijd. Wakkerbellen? Liever niet. Als Pleun dan toch wakkergemaakt moet worden, dan graag met haar favoriete 90’s muziek.

Foto Pleun site
Senna Willems

Senna Willems

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Senna Willems

Bruisbal – Babbelaar - Enthousiasmeur

Een bruisbal met een gouden keeltje en een vlotte babbel. Senna kletst of Senna zingt. Het woord stilte staat niet in haar woordenboek. Elk ander woordje heeft Senna klaar. Haar mediatraining komt optimaal van pas en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarmee beweegt deze klankentovenaar droomklanten naar een afspraak. 

Senna’s droom? Zingen voor een uitverkocht Ziggo Dome. Daarvoor mag je deze zangeres wakkerbellen. En voor kaasstengels, tomaten – alleen koud – en leuk werk waar je geen hoofdpijn van krijgt. Optimaal is dus optimaal voor deze vocalist die geen pasta, maar wel macaroni lust.

placeholder image
Noa Verstappen

Noa Verstappen

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Noa Verstappen

Avondmens – Houdt van puntjes op de i – Beauty queen

Van contact met mensen wordt Noa blij. Net als van samenwerken met haar collega’s. Een kick krijgt deze salestijger van droomklanten die ‘ja’ zeggen tegen een afspraak. Voor Noa is dat de kers op de taart. Een feestje! Feestjes vallen bij dit avondmens sowieso in de smaak.

Noa vindt het belangrijk om er mooi en verzorgd uit te zien. Ook aan de telefoon. Ze gaat niet zonder make-up de deur uit en staat graag uren voor de spiegel. Wakkerbellen? Liever niet. Maar voor een knuffel van een schattige puppy maakt Noa een uitzondering. Zolang die haar huis maar niet vies maakt. Want Noa houdt van een schoon en opgeruimd huis. Een t(r)oonzaal waar ze zelf de dienst uit maakt terwijl ze shined met perfect krullend haar.

placeholder image
Lindy Aengenend

Lindy Aengenend

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Lindy Aengenend

Gezelschapsmens – Waterrat - Punctueel

Lindy heeft veel ervaring in het kappersvak en is geknipt voor het voeren van gesprekken met mensen. Haar salesstijl? Niet te kort, lekker pittig en met interesse. Er is geen haar op het hoofd van Lindy die denkt aan opgeven. Ze zoekt tot in de puntjes uit bij wie ze moet zijn voor een afspraak.

Als Lindy niet met droomklanten belt is ze graag op de camping. Ze houdt van het water, Brabantse gezelligheid, barbecueën en koffie met een zoetje. Type: wil niet naar bed in de avond en kan niet uit bed in de ochtend. Bel haar dus niet wakker want dan scoor je geen ‘ja’ maar een ‘GA!’.

Foto 2 lindy
Esmee Buddingh van Binsbergen

Esmee Buddingh van Binsbergen

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Esmee Buddingh van Binsbergen

Hallo! Wie heb ik aan de lijn? … Onze allerliefste, nieuwe aanwinst!

Onze Esmee Buddingh van Binsbergen is 21 jaar, geboren in Utrecht en nu woonachtig in Helmond. In het weekend is ze te vinden op het terras met haar vriendinnen. Is ze niet op het terras? Dan is ze waarschijnlijk aan het genieten van zomerse Latinmuziek. Sinds kort maakt deze linkshandige officieel deel uit van ons Optimaal team

placeholder image
Vino

Vino

Optimaal kantoorhond!

Optimaal kantoorhond!

Vino

Deze mini-leeuw is de koning in rondjes racen door het kantoor, waarbij hij iedereen een poepie laat ruiken (soms iets te letterlijk). Je leest het verder goed, het is een hij, waarmee ons mannen-aandeel binnen Optimaal verdubbeld is. Vino blaft gelukkig wel een heel stuk minder dan Willem.

Maar mensen haarscherp in de gaten houden en achtervolgen kan hij als de beste speurhond. Dus kom je langs? Let dan goed op, want hier waakt Vino!

vino foto

Wil jij ons team komen versterken?

Zie vacatures

Benieuwd hoe de droomformule
voor jou kan werken?

Viola Markus | +31 (0)85 130 22 12 Viola Markus +31 (0)85 130 22 12

Contactformulier