Over ons

Bij team Optimaal val je in een warm bad. We zijn een hecht team van specialisten die jou aan tafel krijgt bij je droomklant. Ieder met een eigen werkwijze, maar altijd met onze droomformule.
foto-optimaal

Trots op ons hechte team van specialisten

We zijn doorbijters en overtuigers. Stuk voor stuk harde werkers die met liefde jouw verhaal vertellen én nieuwsgierig maken. Van bouw tot dienstverlening: we zijn van veel markten thuis. Gezelligheid, een goed gesprek en dagelijks contact met klanten vinden we belangrijk.
Viola Markus Viola Markus

Viola Markus

Koningin van de leadgeneratie

Koningin van de leadgeneratie

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creëert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.

Deze creatieve salestijger zijn de verkoopskills met de paplepel ingegoten. De stap naar ondernemerschap bleek onvermijdelijk. Met een ereplaats binnen het bedrijf, staat ze – als one of the guys – midden tussen het team. Viola’s favorite spot? De Bijenkorf. Voor een bezoekje aan dit aards paradijs mag je haar wakker bellen. En uiteraard voor die droomlead.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.29.57
Willem Valkenburg Willem Valkenburg

Willem Valkenburg

Leadcreator

Leadcreator

Willem Valkenburg

Net als Road Runner houdt Willem van snelheid. Maar deze geboren en getogen Helmonder houdt niet van miep-miep-houdoe! Hij weet klanten écht te enthousiasmeren voor zijn aanbod. Hij toont oprechte interesse en regelt zo een afspraak met elke gedroomde klant.

Willem is een generalist met een brede belangstelling. Hij vindt het interessant om telkens nieuwe dingen te leren. Zo begeeft hij zich vaak buiten zijn comfort zone. Toch is er één ding dat al jaren hetzelfde is. Noem het een traditie, of een groot feest. Je mag Willem uit zijn bed bellen voor carnaval. Daar slaat hij graag een nachtje voor over. Alaaf!

Willem-Valkenburg
Benthe Timp Benthe Timp

Benthe Timp

Leadcreator

Leadcreator

Benthe Timp

‘Alles is goed, maar een nieuwe lead is meer dan goed.’ En gelukkig is het vaak ‘meer dan goed’, want Benthe verkoopt aan een eskimo nog een ijsklont. Aan overtuigingskracht bij deze energieke dame geen gebrek.

Met een zwak voor ondernemersverhalen hangt Benthe graag met droomklanten aan de lijn. Dit doet ze vier dagen in de week. Op de vijfde dag zit ze in de schoolbanken, als student Commerciële Economie. Benthe is graag druk. En ondernemen stroomt door haar aderen. Een familiedingetje. In theorie zou Benthe op de fiets naar kantoor kunnen… Koffie? Zwart. Wakker bellen? Liever niet.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 15.48.32
Maud van der Hoeven Maud van der Hoeven

Maud van der Hoeven

Marketing manager

Marketing manager

Maud van der Hoeven

Als Benjamin van het team, geeft Maud kleur en vorm aan Optimaal. Als spin in het web laat ze haar creativiteit los op de marketing uitingen, presentatieformats voor trainingen en nog veel meer!

Na een stage bij de ‘buren’ is Maud blijven plakken bij Optimaal. En kan ze na haar studie Crossmedia haar creatieve ei kwijt. Aan kans en ruimte om te groeien geen gebrek. De energieke Maud heeft het hart op de tong. En dromen heeft ze ook. Zelfstandig ondernemerschap is er een van. Maar tot die tijd wil ze alleen voor Viola werken.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.34.27
Marijke Luiten Marijke Luiten

Marijke Luiten

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Marijke Luiten

Beter een goede ‘nee’, dan een slechte ‘ja’. Marijke gaat voor niets anders dan kwalitatieve afspraken met administratiekantoren voor opdrachtgevers. En gooit daarbij persoonlijk contact in de strijd.

Waar Marijke is, hangen de slingers. Ze houdt wel van een grapje en zorgt voor een hoop Brabantse gezelligheid in het team van Optimaal. Alle gekheid op een stokje, haar baan neemt Marijke meer dan serieus. Ze is dan ook blij met de waardering die ze hiervoor krijgt. Effe wat minder serieus? Dan wandelt ze graag met de hond, of kijkt een leuke Nederlandse film.

Marijke
Peggy van den Berk Peggy van den Berk

Peggy van den Berk

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Peggy van den Berk

Koude acquisitie is zeker geen koud kunstje, gelukkig houdt Peggy wel van een uitdaging. Ze wil ‘van de hoed en de rand’ weten voordat ze een product of dienst verkoopt. Zo heeft Peggy op elke vraag haar antwoord klaar en volgt er gegarandeerd een ‘ja’.

Hoe zou Peggy – in de rol van droomklant – zelf tot een afspraak komen? Met die vraag in gedachten belt ze droomklanten op. Peggy is een ochtendmens, ze springt uit bed nog voor de wekker gaat. Haar dag start ze met water en yoghurt, zo compenseert ze haar favoriete speklappen. Want een barbecue slaat Peggy niet over, graag in combinatie met een huis vol gezelligheid.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.13.44
Suzanne Schillemans Suzanne Schillemans

Suzanne Schillemans

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Suzanne Schillemans

Als Suzanne niet aan het bellen is met droomklanten in de HR-branche, puzzelt deze stille kracht de planningen voor Optimaal in elkaar. Droomklanten krijgen zo alle aandacht die zij verdienen. En collega’s hun vakanties.

Geen tijd? Geen interesse? Dan pakt Suzanne door. Als mensen dan tóch luisteren, krijgt Suzanne een kick. Ook – maar vooral – als ze scoren als team. Klessebessen is niet zo haar ding. Liever is zij serieus aan het werk. Lekker rustig – in haar eigen bubbel – terwijl zij ondertussen bergen werk verzet. Privé plant Suzanne een kruis in haar agenda met Carnaval. Háár feest van het jaar.

Schermafbeelding 2022-02-14 om 14.32.49
Roos Markus Roos Markus

Roos Markus

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Roos Markus

Roos zorgt ervoor dat de rekeningen van de opdrachtgevers netjes worden betaald. Ze hangt aan de lijn met debiteuren voor een klant. Is zakelijk, maar altijd geïnteresseerd. In deze rol een gouden combinatie.

Deze vrolijke noot is als debiteuren-meisje als een vis in het water. Als Roos niet aan het bellen is, staat zij klaar voor haar collega’s. Haar loyaliteit siert haar. Thuis brengt zij het liefst zoveel mogelijk tijd door met haar gezin en kleinkinderen. Voor Roos draait het om ‘samen’. Me-time spendeert ze aan shoppen, liefst bij de Bijenkorf. En aan fietsen, mits het droog is.

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.03.49
Aggie Heinemans Aggie Heinemans

Aggie Heinemans

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Aggie Heinemans

Als medewerker van het eerste uur, heeft Aggie zichzelf inmiddels optimaal bewezen. Deze stressbestendige doorbijter met een bak ervaring zal er alles aan doen van een ‘nee’ een ‘ja’ te maken.

De belgrage Aggie legt gemakkelijk contact, ze is nog net niet vergroeid met de telefoon. Ze schakelt als een kameleon, pakt door en kickt op resultaat. Beetje druk wel, tikkeltje eigenwijs, maar bovenal is Aggie een tevreden mens. Privé heeft zij inmiddels haar mooiste rol te pakken: oma. Zo eentje die je kunt wakker bellen voor haar kleinkinderen, haar alles!

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.03.42
Astrid de Bruin Astrid de Bruin

Astrid de Bruin

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Astrid de Bruin

‘Goedendag, u spreekt met Astrid.’ Haar lach is duidelijk te horen aan de andere kant van de telefoonlijn. Net als haar zachte G. Astrid woont in het hart van Helmond. Aan haar keukentafel is iedereen altijd welkom. Met dezelfde hartelijkheid gaat Astrid in gesprek met droomklanten en zo maakt ze elke koude lead bloedheet!

Op woensdag is haar wandeldag. Dan heeft ze in plaats van droomklanten, de hond Kyra aan de lijn. Haar koffie drinkt ze zwart met een zoetje en verder wordt Astrid van sushi en gerookte paling heel blij. Daar mag je haar voor wakkerbellen. En voor brand!  

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.03.08
Nancy Manders Nancy Manders

Nancy Manders

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Nancy Manders

Een bezige dame die weet wat ze wil. Nancy is een gedreven salestijger en doet alles voor een volmondig ‘ja’! En dat krijgt ze voor elkaar. Net als het scoren van dure items voor een klein prijsje. Dankzij haar perfectionisme heeft ze oog voor detail. Ze werkt secuur, systematisch en overzichtelijk.

Waar je Nancy voor wakker kunt bellen? Voor een feestje! Al is een telefoontje dan overbodig, want waarom zou je überhaupt naar bed gaan als je op de dansvloer kunt staan?

Schermafbeelding 2022-02-14 om 14.30.05
Miriam van Ansem Miriam van Ansem

Miriam van Ansem

Commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Miriam van Ansem

Miriam heeft al veel uren met de telefoon in haar hand gezeten. Van secretarieel telefoniste tot sales, alle petten zet ze op. Ervaring die ze met plezier in de strijd gooit voor een afspraak met die gedroomde klant.

‘Als je netjes blijft, mag je iedereen alles vragen.’ En dat doet Miriam. Ze creëert daarmee echt contact. En resultaat. En daar doet ze het voor. Samen met haar man en als moeder van twee pubers en vier poezen zijn haar huis en hart gevuld. En de wasmand ook. Haar zorgzame karakter komt optimaal tot z’n recht. Hangt Miriam even niet aan de telefoon, dan hoor je haar misschien zingen. Dat doet ze het liefst de hele dag.

Miriam
Rita Beks Rita Beks

Rita Beks

Office Manager

Office Manager

Rita Beks

Als spin in het web is Rita onmisbaar. Ze is het eerste, altijd vriendelijke aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Ze verzorgt met plezier de dagelijkse projectvoortgang én het kopje koffie.

Punctueel en behulpzaam, de puntjes op de i zijn voor Rita. In haar rol van office manager komt zij volledig tot haar recht – en ontzorgt ze het team. Daarbinnen mag ze aangeven wat ze wil doen en leuk vindt. In haar vrije tijd spéélt Rita het liefst een rol. Op het toneel. Waar je Rita voor wakker kunt bellen? Nergens voor, gewoon lekker laten liggen!

Rita-Beks
Maureen Schüller Maureen Schüller

Maureen Schüller

Office manager

Office manager

Maureen Schüller

Hup, hup vooruit. Als office manager zet Maureen 10.000 stappen binnen de kantoormuren. Haar vader komt uit Nederlands-Indië, haar moeder uit Helmond en haar voorouders uit Duitsland. Vandaar de umlaut op de ü van Schüller. Als perfectionist zet Maureen alle puntjes op de i, maar de puntjes op de ü van haar achternaam – ‘Mevrouw hoe schrijf ik dat?’ - verbetert ze niet continu.

Deze pittige dame houdt van Indisch eten, maar heeft de kookkunsten uit die cultuur niet meegekregen. Wat ze wel heeft is humor, categorie zelfspot. Verder is ze gek op zwemmen en yoga en zet deze slechte slaper ‘s nachts haar telefoon uit. Haar hoef je dus niet te bellen.  

Schermafbeelding 2022-02-15 om 15.37.00
Vino Vino

Vino

Optimaal kantoorhond!

Optimaal kantoorhond!

Vino

Deze mini-leeuw is de koning in rondjes racen door het kantoor, waarbij hij iedereen een poepie laat ruiken (soms iets te letterlijk). Je leest het verder goed, het is een hij, waarmee ons mannen-aandeel binnen Optimaal verdubbeld is. Vino blaft gelukkig wel een heel stuk minder dan Willem.

Maar mensen haarscherp in de gaten houden en achtervolgen kan hij als de beste speurhond. Dus kom je langs? Let dan goed op, want hier waakt Vino!

1643103058330

Wil jij ons team komen versterken?

Zie vacatures

Benieuwd hoe de droomformule
voor jou kan werken?

Viola Markus | +31 (0)85 130 22 12 Viola Markus +31 (0)85 130 22 12