Over ons

Optimaal Leadgeneratie helpt ondernemers en commerciële professionals aan tafel bij relevante gesprekspartners. Bepalend voor ons succes is oprechte betrokkenheid, inhoudelijke kennis en uitgebreide communicatieve vaardigheden.

Wij weten alles over de expertises van onze klanten én luisteren erg goed naar wat we horen aan de andere kant van de lijn. Vervolgens leggen we de link tussen de kwaliteiten van onze klant en de behoeften van de prospect. En dan… is het zaadje voor een eventuele samenwerking geplant.

Denk je bij koud bellen aan een geautomatiseerd callcenter, voorgekauwde belscripts en volumineuze uurtargets? Kom dan eens bij Optimaal op bezoek: wij geloven hier namelijk totaal niet in! Ons team is compact, de samenwerking hecht en de betrokkenheid bij onze klanten groot. Daarom gaan we voor elkaar en voor hen door het vuur!

Success is never final,
failure is never fatal,
It's courage that counts

Roos Markus

Commercieel medewerker.

Rita Beks

Commercieel medewerker.

Suzanne Schillemans

Commercieel medewerker.

Marijke Luiten

Commercieel medewerker.

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creëert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.

Dennis Verbakel

Relatiebeheer.

Aggie Heinemans

Commercieel medewerker. 

Franca Bankers

Commercieel medewerker.

Sander van Hirtum

Marketing medewerker.