Meer bedrijven laten genieten van een schone, gezonde en prettige leefomgeving

Samen uitblinken, dat is de missie van Fonville Schoonmaakbedrijven. Iedere dag zorgen de 1.200 medewerkers ervoor dat alles weer écht schoon is. De langdurige relatie die ze hebben met de opdrachtgevers is daarvan het bewijs. Toch zaten er nog wat gaten in de planning en dus werden wij ingevlogen om hier iets aan te doen. 
 

Fonville

Samenvatting

Fonville is een Nederlands schoonmaakbedrijf met 6 vestigingen door heel het land. Samen uitblinken is hun doel en het liefst doen ze dit voor zoveel mogelijk bedrijven. Aan ons de taak om te zorgen voor kwaliteit boven kwantiteit. Geen 15 nutteloze contactmomenten in de week, maar liever één waardevolle afspraak. 

Klant: Fonville

Branche: Schoonmaak

50
jaar actief
1200
medewerkers
6
vestigingen door heel Nederland
3
zekerheden

Al jarenlang een één-tweetje
Fonville had een aantal jaren geleden moeite om de uren van schoonmakers te vullen. Die vertrokken naar andere werkgevers, omdat ze daar simpelweg meer konden werken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vanaf dat moment werden wij ingeschakeld voor de leadgeneratie. Dit voelde meteen aan als een één tweetje: wij gingen bellen en Fonville kopte ‘m in. 

leads verzamelen

Het doel van Fonville is niet om zoveel mogelijk leads te verzamelen. Kwaliteit gaat namelijk boven kwantiteit. Met één goede afspraak per maand waren ze al hartstikke blij. Vertrouwen winnen, dat is heel belangrijk in de schoonmaakbranche en daarom zorgde we ervoor dat ons verkoopverhaal perfect in orde was. Dit heeft geresulteerd in een aantal grote nieuwe klanten, zoals een aantal fastfoodrestaurants en een internationale hotelketen. 

 • 1
 • 2
 • Andere interessante cases

  Het grootste geneesmiddelenbedrijf van Nederland nóg groter maken

  MSD is met ongeveer 5.000 medewerker de marktleider in geneesmiddelen. Al bijna 100 jaar zetten zij zich in voor het welzijn van mens en dier. Verdeeld over 4 locaties werkt MSD iedere dag aan de behandeling van de meest uitdagende ziektes. Een flinke taak, maar wel een waarmee ze levens redden. Het is dus van groot belang dat deze medicijnen op de juiste plek terecht komen en daar hebben wij aan bijgedragen.

  Bekijk case
 • Andere interessante cases

  Werkgeluk creëren voor zoveel mogelijk bedrijven in de HR

  De Brainport Human Campus brengt mensen uit het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar. Elkaar inspireren, dat is het doel. Meer dan 500 mensen komen dag in dag uit naar de campus in Helmond om te werken, vergaderen of om events bij te wonen. En hoe zijn die 500 mensen daar terecht gekomen? Daar hebben wij aan bijgedragen. 

  Bekijk case

Benieuwd hoe de droomformule
voor jou kan werken?

Viola Markus | +31 (0)85 130 22 12 Viola Markus +31 (0)85 130 22 12

Contactformulier