Het grootste geneesmiddelenbedrijf van Nederland nóg groter maken

MSD is met ongeveer 5.000 medewerker de marktleider in geneesmiddelen. Al bijna 100 jaar zetten zij zich in voor het welzijn van mens en dier. Verdeeld over 4 locaties werkt MSD iedere dag aan de behandeling van de meest uitdagende ziektes. Een flinke taak, maar wel een waarmee ze levens redden. Het is dus van groot belang dat deze medicijnen op de juiste plek terecht komen en daar hebben wij aan bijgedragen.

geneesmiddelenbedrijf nederland msd

Samenvatting

MSD is een groot geneesmiddelenbedrijf gevestigd over 4 locaties in Nederland. Voor dit bedrijf zijn we aan de slag gegaan met leadgeneratie. Het doel was om zoveel mogelijk klanten binnen te halen, door middel van telefonische acquisitie.

Klant: MSD

Branche: Geneesmiddelen

5000
medewerkers
4
locaties in Nederland
100
jaar ervaring
140
export landen

Laat die nieuwe klanten maar komen
MSD wilde graag verder groeien, dus ze waren op zoek naar nieuwe klanten. Daar werden wij voor ingeschakeld. Ons doel was om interesse op te wekken bij potentiële klanten. Dit deden door middel van koude acquisitie. We gingen gericht bellen en probeerde zoveel mogelijk bedrijven over de streep te trekken om een afspraak te maken. En dat is goed gelukt!

grootste geneesmiddelenbedrijf
 • 1
 • 2
 • Andere interessante cases

  Meer bedrijven laten genieten van een schone, gezonde en prettige leefomgeving

  Samen uitblinken, dat is de missie van Fonville Schoonmaakbedrijven. Iedere dag zorgen de 1.200 medewerkers ervoor dat alles weer écht schoon is. De langdurige relatie die ze hebben met de opdrachtgevers is daarvan het bewijs. Toch zaten er nog wat gaten in de planning en dus werden wij ingevlogen om hier iets aan te doen. 
   

  Bekijk case
 • Andere interessante cases

  Werkgeluk creëren voor zoveel mogelijk bedrijven in de HR

  De Brainport Human Campus brengt mensen uit het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar. Elkaar inspireren, dat is het doel. Meer dan 500 mensen komen dag in dag uit naar de campus in Helmond om te werken, vergaderen of om events bij te wonen. En hoe zijn die 500 mensen daar terecht gekomen? Daar hebben wij aan bijgedragen. 

  Bekijk case

Benieuwd hoe de droomformule
voor jou kan werken?

Viola Markus | +31 (0)85 130 22 12 Viola Markus +31 (0)85 130 22 12

Contactformulier