Werkgeluk creëren voor zoveel mogelijk bedrijven in de HR

De Brainport Human Campus brengt mensen uit het onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar. Elkaar inspireren, dat is het doel. Meer dan 500 mensen komen dag in dag uit naar de campus in Helmond om te werken, vergaderen of om events bij te wonen. En hoe zijn die 500 mensen daar terecht gekomen? Daar hebben wij aan bijgedragen. 

brainport human campus

Samenvatting

Bij de Brainport Human Campus komen mensen samen. Om kennis te delen, elkaar te ontmoeten of gewoon om te werken. Aan ons de taak om meer bedrijven over de streep te trekken om bijvoorbeeld een kantoor- en vergaderruimte te huren of events te organiseren  op de campus. 

Klant: Brainport Human Campus

Branche: HR

500+
mensen vinden hun werkplek
30+
huurders
100+
bezoekers per dag
15
ruimtes

Een volle campus
Er is plaats genoeg op de Brainport Human Campus, maar al die ruimtes hebben ze natuurlijk het liefst helemaal vol zitten met mensen. Daarvoor werden wij ingeschakeld. We zijn aan de slag gegaan met leadgeneratie. Door middel van telefonische acquisitie hebben we bedrijven overtuigd om eens te komen praten over de mogelijkheden, zoals een kantoor of vergaderruimte huren. 

werkgeluk creëren
Met een prachtige locatie voor vergaderingen en evenementen – een geweldige uitgangspositie – bleef de groei van klanten uit. We moesten eraan geloven. Maar beste vrienden met koude acquisitie zouden we nooit worden. We hadden hulp nodig. Een belletje met Optimaal bleek een gouden zet.

Peter Smits

Brainport Human Campus

 • 1
 • 2
 • Andere interessante cases

  Meer bedrijven laten genieten van een schone, gezonde en prettige leefomgeving

  Samen uitblinken, dat is de missie van Fonville Schoonmaakbedrijven. Iedere dag zorgen de 1.200 medewerkers ervoor dat alles weer écht schoon is. De langdurige relatie die ze hebben met de opdrachtgevers is daarvan het bewijs. Toch zaten er nog wat gaten in de planning en dus werden wij ingevlogen om hier iets aan te doen. 
   

  Bekijk case
 • Andere interessante cases

  Het grootste geneesmiddelenbedrijf van Nederland nóg groter maken

  MSD is met ongeveer 5.000 medewerker de marktleider in geneesmiddelen. Al bijna 100 jaar zetten zij zich in voor het welzijn van mens en dier. Verdeeld over 4 locaties werkt MSD iedere dag aan de behandeling van de meest uitdagende ziektes. Een flinke taak, maar wel een waarmee ze levens redden. Het is dus van groot belang dat deze medicijnen op de juiste plek terecht komen en daar hebben wij aan bijgedragen.

  Bekijk case

Benieuwd hoe de droomformule
voor jou kan werken?

Viola Markus | +31 (0)85 130 22 12 Viola Markus +31 (0)85 130 22 12

Contactformulier