Sales uitbesteden

Niet iedereen krijgt energie van sales. Zie jij op tegen het (koud) bellen van klanten en heb je het gevoel dat het vaak niet lukt? Kwel jezelf niet langer en overweeg het uitbesteden van sales.

  • 3 minuten
  • 15 juli 2021

Viola Markus

Als je je sales gaat uitbesteden is het belangrijk dat je een partij in de arm neemt die bij je past. Een partij die voor jouw bedrijf nét dat stapje verder zet en met oprechte ambitie voor jou aan de slag gaat.  Bij Optimaal Leadgeneratie doen we er alles aan om zo’n partij te zijn.

Wij leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, waarin we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Sales uitbesteden bij Optimaal Leadgeneratie

Bij Optimaal Leadgeneratie kun je met een gerust hart je sales uitbesteden. We zijn gespecialiseerd in het overnemen van koude acquisitie, deels of volledig.

Met humor, een warme benadering en een luisterend oor komen we ver. Van oplezen of automatisering is bij ons absoluut geen sprake! We hebben 100% aandacht voor onze contacten. Onze persoonlijke benadering valt op en werkt.

Daarnaast komen we graag bij je langs als keynotespreker of voor het geven van een sales training op maat.

Bekijk ook onze cases: wij zijn trots op wat we voor onze klanten bereikt hebben.

Bij ons sales uitbesteden en jouw droomklant is binnen

Met onze hulp zit je binnenkort met jouw droomklant aan tafel. Die ene naam waar je al jaren van denkt ‘was dat maar mijn klant’. Die halen wij voor je binnen.

Weet jij nog niet precies wie jouw droomklant is? Ook daar kunnen we bij helpen. We stellen je een aantal vragen om te achterhalen van wat voor soort klanten jij nu écht energie krijgt. En waar je goed aan kunt verdienen.

Niet voor niets staan wij bekend om onze succesvolle droomformule. Ben jij benieuwd naar onze strategie? Wij lichten onze aanpak graag verder toe tijdens ons eerste gesprek samen.

Kom je een bakkie doen?

Kosten van sales uitbesteden

Vaak horen we dat men bang is voor de hoge kosten van uitbesteden. ‘Zelf doen’ is misschien niet het beste, maar zou wel vele malen goedkoper zijn. Dat is echter maar net hoe je het bekijkt.

Door je salesactiviteiten (deels) uit te besteden bij een specialist, zal je namelijk meer omzet genereren. Sterker nog: we merken bij veel klanten juist dat ze door ons aan te haken, uiteindelijk meer geld overhouden voor andere zaken.

Laat je dus niet afschrikken en ga met ons in gesprek. Op basis van jouw wensen en doelstellingen kunnen we een offerte op maat maken. En je natuurlijk meer vertellen over de verwachte opbrengsten.

Bel ons, als je durft!

Alle reden dus om ons te leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw bedrijf en wat we voor jou kunnen betekenen. Bel ons geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.

Bekijk ook onze blogs voor meer informatie over koude acquisitie. Zo beantwoorden we vragen als ‘Hoe pak je telefonische acquisitie aan?’ en ‘Wat is koude acquisitie?’

Over de auteur

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creƫert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.