Leadgeneratie uitbesteden

Zie jij altijd op tegen het binnenhalen van nieuwe leads? Blijf je maar uitstellen en vind je het lastig om onbekenden te benaderen?

  • 3 minuten
  • 18 februari 2021

Viola Markus

Leadgeneratie uitbesteden is dan een goede oplossing.

Zo houd je meer tijd over voor andere taken en blijf je bij de focus van jouw bedrijfsvoering. Externe experts met veel sales-ervaring zorgen dan voor een continue stroom aan leads.

Wij helpen je graag bij het overnemen van jouw leadgeneratie. Kom langs voor een kennismaking.

De voordelen van professionele leadgeneratie

We zetten de voordelen van het uitbesteden van leadgeneratie graag voor je op een rij:

  • Onze professionals nemen het over, wat zorgt voor meer en betere leads.
  • De boodschap komt via ons beter over bij prospects. Onze salestoppers zijn dus een goed visitekaartje voor jouw bedrijf!
  • Jij houdt meer tijd en energie over voor de taken waar je wél warm van wordt.
  • Het benaderen van leads is voor velen prettiger dan het uitvoeren van koude acquisitie. Wij maken het begin, zodat jij het kan afmaken.

Onze manier van koude acquisitie is doeltreffend en onderscheidend. We zijn overtuigd van ons kunnen en gelukkig bevestigen onze klanten dat via onze cases.

> Lees meer over koude acquisitie

Hoe werkt het uitbesteden van leadgeneratie?

Onze naam zegt het al: Optimaal Leadgeneratie. Wij zorgen voor een optimale generatie van leads voor jouw bedrijf.

Dat betekent plat gezegd dat we zorgen voor leads, die vervolgens tot klant gemaakt kunnen worden. We nemen de telefoon en e-mail van je over en zorgen ervoor dat jij met je warme leads aan de slag kunt.

Heb je liever dat we doorpakken en de complete sales van je overnemen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met je mee en zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Optimaal Leadgeneratie, voor het binnenhalen van jouw droomklanten

Wij zorgen niet zomaar voor leads, wij helpen je met het binnenhalen van jouw droomklanten. Klanten waarvan je energie krijgt en waar je trots op kunt zijn.

In een persoonlijke sessie maken we concreet waarnaar jij op zoek bent, zodat we gericht voor je aan de slag kunnen. Dit doen we via onze zelf ontwikkelde droomformule. We gaan met onze volle aandacht en betrokkenheid aan de slag om die droomklant bij jou aan tafel te krijgen.

Wedden dat het lukt?

Maar dat is niet het enige dat we kunnen

Naast het genereren van leads doen we bij Optimaal nog veel meer. Zo geven we op maat gemaakte trainingen, zijn we te boeken als keynotespreker en voeren we relatiebeheer uit.

Dit doen we met passie en vol overgave. Voor al onze droomklanten.

Neem contact op

Leadgeneratie uitbesteden is niet iets dat je van vandaag op morgen doet. Een wederzijdse klik en vertrouwen is erg belangrijk.

Neem contact op om eens een bakkie te komen doen bij ons op kantoor. We laten je graag meer zien van ons werk en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Over de auteur

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creƫert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.