Direct sales bedrijven

Heb jij een prachtig bedrijf en dito product of dienst, maar laten ideale klanten nog op zich wachten? Wanneer je op zoek bent naar direct sales bedrijven om jouw product of dienst in de markt te brengen, dan is Optimaal Leadgeneratie jouw partner.

  • 3 minuten
  • 18 februari 2020

Viola Markus

Informeren, prikkelen, verleiden en scoren. Dat is onze core business. We begrijpen dat niet iedereen hier warm voor loopt. Daarom nemen onze salestoppers deze taken graag uit jouw overvolle handen. Onderscheidend en doeltreffend, zodat jij je weer kunt richten op jouw core business.

Benieuwd naar wat onze plannen zijn voor jouw bedrijf? Neem direct contact op voor een kennismaking. We gaan graag voor jou aan de slag met een direct salesplan op maat.

De kracht van direct sales

Direct sales is booming. Veel bedrijven zetten direct sales in om hun merk in de markt te zetten. Niet zo gek, want de kracht van direct sales zit hem in de persoonlijke (en dus directe) aanpak. . Juist in deze snelle online tijden, is direct klantcontact een succesvol en waardevol instrument.

Je hebt niet te maken met tussenpersonen en bepaalt zo precies wat de boodschap is van jouw product of dienst. Daarnaast verhoogt direct sales niet alleen jouw omzet, maar zorgt ook voor een betere naamsbekendheid onder jouw droomklanten.

De voordelen van direct sales

Door jouw direct sales uit te laten voeren door Optimaal Leadgeneratie, profiteer je van een aantal fijne voordelen, namelijk:

  • Meer tijd voor jouw core business
  • Een persoonlijke en verrassende aanpak die werkt
  • Eindelijk jouw droomklanten
  • Je product of dienst blijft top-of-mind bij jouw droomklanten

Direct sales door Optimaal Leadgeneratie

Direct sales is een vak apart. Eentje dat net zoveel tijd en aandacht verdient als jouw dienst of product. Want zeg nou zelf, die hapklare verkoopriedeltjes van direct sales bedrijven ken je inmiddels wel. Jouw prospect dus ook.

Koude acquisitie, leadgeneratie en direct sales zien wij als maatwerk. Alleen zo krijgt jouw product of dienst de voorkeurspositie bij een prospect en alleen zo blijf jij top-of-mind.

Daarom gaan we bij Optimaal Leadgeneratie voor een unieke, verrassende aanpak: onze droomformule. We beginnen met het in kaart brengen van het onderscheidend vermogen van jouw dienst of product. Vervolgens bepalen we hoe jouw droomklant eruit ziet en gaan we aan de slag met het binnenhalen van jouw droomklanten.

Neem contact op voor meer informatie

Onze droomformule is een succesformule, zoals ook te zien is aan onze cases.

Wij zijn trots op wat we voor bedrijven kunnen betekenen. Heb jij ook behoefte aan een flinke sales-boost? Bel ons gerust om eens een bakkie te komen doen.

We nemen de direct sales graag uit handen op een persoonlijke, doeltreffende en verrassende manier.

Neem contact op

Over de auteur

Viola Markus

Viola is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creƫert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers.