Bakkie doen?

Testimonials

Peter Smits – Brainport Human Campus

Met een prachtige locatie voor vergaderingen en evenementen – een geweldige uitgangspositie – bleef de groei van klanten uit. We moesten eraan geloven. Maar beste vrienden met koude acquisitie zouden we nooit worden. We hadden hulp nodig. Een belletje met Optimaal bleek een gouden zet. We gingen van problemen met koude acquisitie naar luxeproblemen. Droomklanten zoals Holland Casino lopen nu gewoon bij ons binnen voor een kennismakingsgesprek! Hoe gaaf! Ze zijn altijd enthousiast en de eerste reserveringen zijn een feit. Het bleek de investering dan ook meer dan waard.

Eric Kock – Eric Kock Bouwbedrijf

Ik heb contact gezocht met Optimaal, omdat wij onze organisatie wilden uitbreiden. Zelf hebben we niet de nodige tijd en kennis in huis voor commerciële acquisitie. Dit kun je met een gerust hart aan Optimaal overlaten, dit bedrijf bijt zich namelijk volledig vast in je branche. Ik ervaar de samenwerking met Optimaal als zeer prettig. Vooral de wekelijkse update met een overzicht van alle contactmomenten en de gemaakte afspraken waardeer ik heel erg. Hopelijk ontstaan er nog een heleboel waardevolle relaties uit, en mooie nieuwe opdrachten!

Pascal Bertram – Wijnen Installaties

Optimaal Leadgeneratie verzorgt nu al een tijdje de lead acquisities voor Wijnen Installatietechniek. In deze periode hebben we het bedrijf leren kennen als zeer enthousiast én kundig. Ik ben heel tevreden met de resultaten die Optimaal al voor ons geboekt heeft, samen werken we aan een sterker klantenbestand voor Wijnen Installaties. Ik beveel iedereen van harte aan om zaken te doen met Viola en haar collega’s van Optimaal Leadgeneratie!

Roger Lenssen – Smart Group

Toen ik Viola van Optimaal Leadgeneratie ontmoette was ik direct onder de indruk. Wauw, ik had gesproken met een echte onderneemster! Samen hebben we al mooie stappen gezet. De manier waarop Viola haar ervaring inzet voor haar klanten is een voorbeeld van eenvoud en klasse. Optimaal Leadgeneratie gaat gestructureerd en persoonlijk te werk. Met veel plezier ook nog. Écht een verademing.

Hanneke Verhoeven - Arveco

Met het sales team van Arveco hebben we vanochtend een cursus gevolgd over koude acquisitie. Viola Markus heeft ons vanochtend meegenomen in de wereld van koude acquisitie. Heel erg leerzaam. Echt een eye opener en voor iedereen toepasbaar. Zelf aan de slag met een duik in de realiteit van Arveco. Dit brengt je organisatie echt naar een hoger plan. Bedankt Viola voor je gastvrijheid en inspiratie, een echte aanrader.

LinkedIn aanbevelingen

 • Joan Bekx - Veldsink Bekx

  Directeur

  13/02/2020
  Vanaf November hebben wij de bewuste keuze gemaakt om Optimaal-Leadgeneratie, het bedrijf van Viola de opdracht te verstrekken om onze droomklanten te benaderen. Dit doen ze zeer succesvol door een unieke werkwijze te hanteren. Wij zijn inmiddels met veel droomklanten in gesprek gekomen en ze bevestigen allemaal dat ze op een plezierige wijze zijn benaderd door onze Veldsink Bekx collega (knipoog). Als je op zoek bent naar nieuwe droomklanten kan ik Viola van harte aanbevelen.
 • Kitty Viguurs - Mettom Payrolling

  Payrolladviseur

  25/06/2019
  Met Mettom maken wij gebruik van de dienstverlening van Optimaal, met mooie geboekte resultaten. Nieuwe klanten dus, en dat wil iedereen! Viola aan de leiding, samen met een zeer gedreven team. Een manager die leidingscapaciteiten heeft en tegelijk enorm goed is voor haar werknemers!! Viola pakt aan, maar pakt vooral ook door. Viola is persoonlijk, en heeft het hart op de tong! En dat maakt het leuk werken met Viola! Ze is zeer gedreven met haar vak bezig, met een persoonlijke en enthousiaste aanpak, op maat! Ik kan iedereen Optimaal aanbevelen.
 • Dian Slegers - World Trade Center Eindhoven

  Businessclub Manager

  27/11/2019
  Enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen! Viola is een bevlogen ondernemer die graag contacten legt met ambitieuze ondernemers. Daarnaast helpt ze bedrijven met haar droomformule en de ‘call to action’. Ik kijk uit naar de workshop voor de WTC•E Young Professionals in januari.
You're out of business if you don't approach your prospects

Neem contact met ons op

Bel ons als je durft, wij nemen deze taak graag uit je overvolle of klamme handen. Maar we kunnen het je natuurlijk ook gewoon leren. Durf je nou echt niet te bellen? Mail ons dan.

085 130 22 12

Loop jij wél warm voor koude acquisitie? Wij zijn altijd op zoek naar belkanjers!

Welkom bij Optimaal Leadgeneratie

Kies uw favoriete drankje en plan een afspraak!

 • Koffie

  Melk en suiker naar wens

 • Decaf

  Koffie zonder cafeïne

 • Cappuccino

  Koffie met melk en schuim

 • Latte Macchiato

  Koffie met melk en schuim

 • Thee

  Veel verschillende smaakjes

 • Water

  Water zonder koolzuur

 • Bruisend water

  Water met koolzuur

 • Cola

  Frisdrank

 • Cola zero

  Frisdrank 0% suiker

Vrijblijvende afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in

Durf je ons niet te bellen?

WhatsApp ons dan