Monica Lammers

Prise d'eau Golf

“Ik heb Viola van Optimaal Leadgeneratie leren kennen via een netwerkontbijt bij Prise d’eau. We hadden meteen een goede klik. Toen ik hoorde wat ze deed viel alles op zijn plek!”

“Koude acquisitie is nogal tijdrovend, en echt wel een vak apart. Bij Prise d’eau waren we al van plan leadgeneratie uit te besteden, maar we hadden nog geen concrete plannen. Wij zijn heel blij dat we met Optimaal in aanraking zijn gekomen. We merken dat de telefoontjes echt hun vruchten afwerpen - eigenlijk kregen we meteen vanaf het begin al nieuwe leads binnen.

Optimaal Leadgeneratie belt echt namens ons. De prospects die hier kennis komen maken, hebben helemaal niet in de gaten dat ze met een externe partij hebben gesproken. En dat is juist erg positief. We zijn heel tevreden met de resultaten tot nu toe. Bovendien krijgen we wekelijks een update vanuit Optimaal: wie ze hebben gesproken, welke afspraken ze hebben gemaakt. Heel overzichtelijk. Wij hebben er zelf bijna geen omkijken naar. Ik zou Optimaal Leadgeneratie zeker aan andere bedrijven aanbevelen. Dat heb ik zelfs al gedaan!”

“Ik heb Viola van Optimaal Leadgeneratie leren kennen via een netwerkontbijt bij Prise d’eau. We hadden meteen een goede klik.