Bakkie doen?

LinkedIn aanbevelingen

 • Joan Bekx - Veldsink Bekx

  Directeur

  13/02/2020
  Vanaf November hebben wij de bewuste keuze gemaakt om Optimaal-Leadgeneratie, het bedrijf van Viola de opdracht te verstrekken om onze droomklanten te benaderen. Dit doen ze zeer succesvol door een unieke werkwijze te hanteren. Wij zijn inmiddels met veel droomklanten in gesprek gekomen en ze bevestigen allemaal dat ze op een plezierige wijze zijn benaderd door onze Veldsink Bekx collega (knipoog). Als je op zoek bent naar nieuwe droomklanten kan ik Viola van harte aanbevelen.
 • Kitty Viguurs - Mettom Payrolling

  Payrolladviseur

  25/06/2019
  Met Mettom maken wij gebruik van de dienstverlening van Optimaal, met mooie geboekte resultaten. Nieuwe klanten dus, en dat wil iedereen! Viola aan de leiding, samen met een zeer gedreven team. Een manager die leidingscapaciteiten heeft en tegelijk enorm goed is voor haar werknemers!! Viola pakt aan, maar pakt vooral ook door. Viola is persoonlijk, en heeft het hart op de tong! En dat maakt het leuk werken met Viola! Ze is zeer gedreven met haar vak bezig, met een persoonlijke en enthousiaste aanpak, op maat! Ik kan iedereen Optimaal aanbevelen.
 • Dian Slegers - World Trade Center Eindhoven

  Businessclub Manager

  27/11/2019
  Enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen! Viola is een bevlogen ondernemer die graag contacten legt met ambitieuze ondernemers. Daarnaast helpt ze bedrijven met haar droomformule en de ‘call to action’. Ik kijk uit naar de workshop voor de WTC•E Young Professionals in januari.
 • Chantal Loverbos - Loverbos Communicatie

  Eigenaresse

  30/11/2019
  Niet dromen maar doen! Dat is Viola. En wat is het een feestje om voor een klant zoals Viola te werken. Ze weet wat ze wil en ziet overal kansen. Om alle kansen te kunnen pakken werkt ze samen met haar team en met bevlogen specialisten die haar versterken. Hierin staat ze open voor advies en ideeën van anderen. Ze is dankbaar en gunt de ander (zakelijk) succes. Daarbij is ze altijd geïnteresseerd in hoe het met je gaat en hecht ze veel waarde aan een langdurige samenwerking. Voor haar klanten, medewerkers en externe samenwerkingspartners zet ze graag een stap extra. Een stevige stap en altijd in stijl. Want Viola is een positieve, energieke en krachtige verschijning. Durf daar maar eens nee tegen te zeggen ;-)
 • Sharon de Kok - van Hees - van Laarhoven ICT

  Secretaresse

  02/05/2019
  Gisteren een leuke leerzame training gehad in koude acquisitie die helemaal niet zo koud blijkt te zijn! En hartstikke leuk kan zijn! Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen, op werkvlak en persoonlijk vlak. Dankjewel Viola, kan je bij iedereen aanraden! 🤗
 • Roger Lenssen - Smart Group

  Oprichter

  09/12/2017
  Viola, we kennen elkaar vanaf 14 juli 2016. Het is nog maar vrij kort en toch ook al weer een hele tijd. Ee 3/4 jaar geleden heb ik een verhaaltje over jou op linkedIn gezet, nadat je me op zaterdag bezocht had. Wauw ik had gesproken met een echte onderneemster in de dop. Dat leverde meer dan 25.000 lezers op op linkedIn. Samen hebben we dit jaar een aantal stappen gezet en ook samen opgetreden om het product van jouw business (OPTIMAAL, creatief gespecialiseerd in lead generation) , en Smart Group o.a. in te zetten voor startende ondernemers. De wijze waarop jij je ervaring inzet voor het winnen van potentiële klanten voor organisaties , en dit uit te dragen naar startende ondernemers,is een verademing van eenvoud en klasse. Je beeldde me af als Sinterklaas op LinkedIn, en bedankte me voor de 2 mooie dagen samen. Jij dank hiervoor. Als het goed is zullen er nog vele mooie momenten volgen. Met de feestdagen voor de deur, geniet ervan en op naar een nog succesvoller 2018.
You're out of business if you don't approach your prospects

Neem contact met ons op

Bel ons als je durft, wij nemen deze taak graag uit je overvolle of klamme handen. Maar we kunnen het je natuurlijk ook gewoon leren. Durf je nou echt niet te bellen? Mail ons dan.

085 130 22 12

Loop jij wél warm voor koude acquisitie? Wij zijn altijd op zoek naar belkanjers!

Welkom bij Optimaal Leadgeneratie

Kies uw favoriete drankje en plan een afspraak!

 • Koffie

  Melk en suiker naar wens

 • Decaf

  Koffie zonder cafeïne

 • Cappuccino

  Koffie met melk en schuim

 • Latte Macchiato

  Koffie met melk en schuim

 • Thee

  Veel verschillende smaakjes

 • Water

  Water zonder koolzuur

 • Bruisend water

  Water met koolzuur

 • Cola

  Frisdrank

 • Cola zero

  Frisdrank 0% suiker

Vrijblijvende afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in

Durf je ons niet te bellen?

WhatsApp ons dan