Bakkie doen?

Koude acquisitie

‘Nee, geen interesse’, klinkt het aan de andere kant van de lijn. Voor de zoveelste keer, ondanks je zorgvuldig uitgeschreven belscript. Koude acquisitie bungelt ondertussen ergens onderaan je to-do-lijst.

Klamme handen?

Koud bellen en klamme handen, ze gaan veelal hand in hand. En dat is niet zo gek, want in veel gevallen zit de potentiële klant niet te wachten op een standaard verkoop-riedel. Met frisse tegenzin hoort de prospect je aan. Want hij heeft het druk genoeg.

Wil je koude acquisitie goed aanpakken, dan moet je er elke dag mee bezig zijn. It’s all about ‘tender loving care’. Want koude acquisitie heeft namelijk tijd nodig. En aandacht. Start je pas wanneer het minder gaat – met je bedrijf, of de economie – dan loop je achter de feiten aan en misschien wel jouw droomklant mis.

Elke zakelijke samenwerking start met een afspraak. En deze komt niet zomaar in je agenda. Daar moet je wat voor doen. Met vrijblijvend samen een kop koffie drinken kom je er niet. Je wilt aan tafel bij jouw droomklant, waar ook de beslissers en bepalers aanschuiven.

Je hebt je netwerk, je website en social media kanalen, maar hoe bereik je jouw droomklant? Een taak die Optimaal met liefde uit je klamme handen neemt.

Laat koude acquisitie aan ons over!

Met onze unieke Droomformule beloven we jou die plek aan tafel bij jouw droomklant. Een formule die werkt – door de mix van een stevige voorbereiding, een persoonlijke benadering en een beetje humor.

Leadgeneratie is bij Optimaal dan ook veel meer dan alleen maar bellen. Wij maken dromen waar.

De Droomformule in vogelvlucht? Samen brengen we jouw droomklant in kaart, de eerste belangrijke stap. Voor wie wil jíj werken? Vervolgens bellen we de potentiële klant en achterhalen we wie het voor het zeggen heeft.

Een ultieme versierpoging volgt wanneer deze persoon van ons een ‘bobbel in een envelop’ ontvangt . Origineel, persoonlijk en met een knipoog.

Dan geven we opvolging door te bellen. Polsen we of een verkering erin zit en vragen door. Is er interesse in jouw product of dienst? Is er budget? Loopt er een contract? Krijgen we een ‘nee’, dan pakken we door. Wanneer kunnen we wel bellen? Wanneer is er wel budget? We hebben je per slot van rekening die droomklant beloofd.

Meer weten over onze Droomformule? Neem contact op!

Koude acquisitie om jouw droomklant binnen te halen

Wij kunnen verschillende vormen van koude acquisite uit handen nemen. Lees meer over hoe wij jouw droomklant binnenhalen:

De voordelen die onze klanten ervaren van koude acquisitie

 • Tijd over om aan je bedrijf te werken
 • Geen accountmanager nodig
 • Volledige transparantie
 • Aan tafel bij jouw droomklant
Call me old fashioned but I would rather hear your voice than read your text

Trots op onze droomklanten

Logo Brainport Human Campus
Logo Xaam Solar
Logo Smartgirls
Logo Replace Direct
Logo Pipple
Logo Solar Nederland
You're out of business if you don't approach your prospects

Neem contact met ons op

Bel ons als je durft, wij nemen deze taak graag uit je overvolle of klamme handen. Maar we kunnen het je natuurlijk ook gewoon leren. Durf je nou echt niet te bellen? Mail ons dan.

085 130 22 12

Loop jij wél warm voor koude acquisitie? Wij zijn altijd op zoek naar belkanjers!

Welkom bij Optimaal Leadgeneratie

Kies uw favoriete drankje en plan een afspraak!

 • Koffie

  Melk en suiker naar wens

 • Decaf

  Koffie zonder cafeïne

 • Cappuccino

  Koffie met melk en schuim

 • Latte Macchiato

  Koffie met melk en schuim

 • Thee

  Veel verschillende smaakjes

 • Water

  Water zonder koolzuur

 • Bruisend water

  Water met koolzuur

 • Cola

  Frisdrank

 • Cola zero

  Frisdrank 0% suiker

Vrijblijvende afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in

Durf je ons niet te bellen?

WhatsApp ons dan