Bakkie doen?

Droomformule

Opvallen en toch dicht bij jezelf blijven. Dat is de droom van ieder bedrijf. Maar in combinatie met koude acquisitie blijkt dat een lastige opgave. Daarom hebben wij een droomformule ontwikkeld.

Door een gedegen voorbereiding te treffen, verzekeren we je ervan dat je in het oog springt bij jouw droomklant. Klinkt toch als muziek in de oren? Lees snel verder, want we leggen je stap voor stap uit hoe we te werk gaan.

Waardevolle leads genereren doen we zo

Je droomklant in beeld

Wie is je droomklant? Voor wie sta jij te springen om aan de slag te gaan? Welke klant levert jou energie, maar brengt ook een mooi rendement met zich mee? Tijdens een ‘droomklantsessie’ gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

De boodschap mooi verpakt

Met de droomklant in gedachten bedenken we welke originele gadget de ultieme versierpoging is. Hier maken we een prachtig pakketje van en verzenden we naar jouw prospect, uit naam van je organisatie.

DNA-overdracht – Jouw DNA in ons belscript

Om vlekkeloos op te gaan in jouw organisatie is het belangrijk dat we vertrouwd raken met je identiteit en uitstraling. Daar komt de DNA-overdracht om de hoek kijken. Op basis daarvan stellen we een plan op, in de vorm van een belscript.

Koud bellen – De juiste mensen vinden

Nu mag de hoorn van de haak. Koud bellen is niet makkelijk, maar wij zetten de verwarming een standje hoger en gaan aan de slag. We bellen met jouw droomklant om hier de juiste contactpersoon te achterhalen. En dat niet alleen. We peilen ook op een subtiele manier de behoefte aan jouw producten of diensten.

Spannend! Een onverwacht pakketje

Op naar het postkantoor. De pakketjes worden verzonden naar de beslisser bij je droomklant. Je contactpersoon wordt blij verrast met een uniek, persoonlijk pakketje in jouw huisstijl.

Is de versierpoging goed ontvangen?

Een blauwtje lopen staat niet in ons woordenboek, dus het is tijd om het cirkeltje rond te maken en afspraken in te plannen. Dat doen wij voor je, want leads genereren is waar we goed in zijn. Terwijl jij je op andere zaken focust, bellen wij alle contactpersonen na.

Hou je agenda goed in de gaten, want binnenkort heb jij een afspraak bij je droomklant. Weet je al wat je aan gaat doen op je eerste date?

Aan de slag met onze droomformule? Neem contact op!

Voordelen van onze droomformule

 • Wij voeren koude acquisitie zodat jij warme leads kan opvolgen
 • Door de goede voorbereiding heb jij je handen vrij
 • Onze specialisten bellen uit jouw naam
 • Alle stappen in de droomformule vormen samen het perfecte visitekaartje
You're out of business if you don't approach your prospects

Neem contact met ons op

Bel ons als je durft, wij nemen deze taak graag uit je overvolle of klamme handen. Maar we kunnen het je natuurlijk ook gewoon leren. Durf je nou echt niet te bellen? Mail ons dan.

085 130 22 12

Loop jij wél warm voor koude acquisitie? Wij zijn altijd op zoek naar belkanjers!

Welkom bij Optimaal Leadgeneratie

Kies uw favoriete drankje en plan een afspraak!

 • Koffie

  Melk en suiker naar wens

 • Decaf

  Koffie zonder cafeïne

 • Cappuccino

  Koffie met melk en schuim

 • Latte Macchiato

  Koffie met melk en schuim

 • Thee

  Veel verschillende smaakjes

 • Water

  Water zonder koolzuur

 • Bruisend water

  Water met koolzuur

 • Cola

  Frisdrank

 • Cola zero

  Frisdrank 0% suiker

Vrijblijvende afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in

Durf je ons niet te bellen?

WhatsApp ons dan