Bakkie doen?

Direct sales bedrijven

Heb jij een prachtig bedrijf en dito product of dienst, maar laten ideale klanten nog op zich wachten? Wanneer je op zoek bent naar direct sales bedrijven om jouw product of dienst in de markt te brengen, dan is Optimaal Leadgeneratie jouw partner.

Informeren, prikkelen, verleiden en scoren. Dat is onze core business. We begrijpen dat niet iedereen hier warm voor loopt. Daarom nemen onze salestoppers deze taken graag uit jouw overvolle handen. Onderscheidend en doeltreffend, zodat jij je weer kunt richten op jouw core business.

Benieuwd naar wat onze plannen zijn voor jouw bedrijf? Neem direct contact op voor een kennismaking. We gaan graag voor jou aan de slag met een direct salesplan op maat.

De kracht van direct sales

Direct sales is booming. Veel bedrijven zetten direct sales in om hun merk in de markt te zetten. Niet zo gek, want de kracht van direct sales zit hem in de persoonlijke (en dus directe) aanpak. . Juist in deze snelle online tijden, is direct klantcontact een succesvol en waardevol instrument.

Je hebt niet te maken met tussenpersonen en bepaalt zo precies wat de boodschap is van jouw product of dienst. Daarnaast verhoogt direct sales niet alleen jouw omzet, maar zorgt ook voor een betere naamsbekendheid onder jouw droomklanten.

De voordelen van direct sales

Door jouw direct sales uit te laten voeren door Optimaal Leadgeneratie, profiteer je van een aantal fijne voordelen, namelijk:

 • Meer tijd voor jouw core business
 • Een persoonlijke en verrassende aanpak die werkt
 • Eindelijk jouw droomklanten
 • Je product of dienst blijft top-of-mind bij jouw droomklanten

Direct sales door Optimaal Leadgeneratie

Direct sales is een vak apart. Eentje dat net zoveel tijd en aandacht verdient als jouw dienst of product. Want zeg nou zelf, die hapklare verkoopriedeltjes van direct sales bedrijven ken je inmiddels wel. Jouw prospect dus ook.

Koude acquisitie, leadgeneratie en direct sales zien wij als maatwerk. Alleen zo krijgt jouw product of dienst de voorkeurspositie bij een prospect en alleen zo blijf jij top-of-mind.

Daarom gaan we bij Optimaal Leadgeneratie voor een unieke, verrassende aanpak: onze droomformule. We beginnen met het in kaart brengen van het onderscheidend vermogen van jouw dienst of product. Vervolgens bepalen we hoe jouw droomklant eruit ziet en gaan we aan de slag met het binnenhalen van jouw droomklanten.

Neem contact op voor meer informatie

Onze droomformule is een succesformule, zoals ook te zien is aan onze testimonials.

Wij zijn trots op wat we voor bedrijven kunnen betekenen. Heb jij ook behoefte aan een flinke sales-boost? Bel ons gerust om eens een bakkie te komen doen.

We nemen de direct sales graag uit handen op een persoonlijke, doeltreffende en verrassende manier.

Neem contact op

You're out of business if you don't approach your prospects

Neem contact met ons op

Bel ons als je durft, wij nemen deze taak graag uit je overvolle of klamme handen. Maar we kunnen het je natuurlijk ook gewoon leren. Durf je nou echt niet te bellen? Mail ons dan.

085 130 22 12

Loop jij wél warm voor koude acquisitie? Wij zijn altijd op zoek naar belkanjers!

Welkom bij Optimaal Leadgeneratie

Kies uw favoriete drankje en plan een afspraak!

 • Koffie

  Melk en suiker naar wens

 • Decaf

  Koffie zonder cafeïne

 • Cappuccino

  Koffie met melk en schuim

 • Latte Macchiato

  Koffie met melk en schuim

 • Thee

  Veel verschillende smaakjes

 • Water

  Water zonder koolzuur

 • Bruisend water

  Water met koolzuur

 • Cola

  Frisdrank

 • Cola zero

  Frisdrank 0% suiker

Vrijblijvende afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in

Durf je ons niet te bellen?

WhatsApp ons dan