Bakkie doen?

Acquisitie uitbesteden

Is acquisitie niet jouw ding? Je bent niet de enige. Meer dan de helft van de ondernemers vindt het lastig om nieuwe klanten te werven. Wat dat betreft zijn wij bij Optimaal Leadgeneratie een vreemde eend in de bijt. Acquisitie is namelijk wél ons ding. Sterker nog, het is onze core business.

Wij houden ervan om potentiële klanten te prikkelen, te verleiden en te scoren. Dat doen we op een unieke en doeltreffende manier.

Zoek jij een partner aan wie je jouw acquisitie kunt uitbesteden? Bel ons gerust. Wij nemen die taak graag uit jouw overvolle handen.

Waarom acquisitie uitbesteden?

Je bent goed in je vakgebied, maar ben je ook goed in het werven van klanten? Om bij jouw droomklant in het vizier te komen én om te groeien in je omzet, is goede acquisitie onmisbaar.

Toch is voor veel bedrijven de sales een ondergeschoven kindje. Als ondernemer heb je wel iets beters te doen, toch? Bovendien is telkens ‘nee’ op het rekest ook geen pretje. Jammer, want acquisitie is dé manier om een betere naamsbekendheid op te bouwen.

Om top-of-mind te blijven bij jouw ideale klant, kun je je acquisitie uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Een bedrijf met 100% oog voor jouw doelgroep en zorgt voor langdurige samenwerkingen met droomklanten.

Zo kun jij je volledig focussen op datgene waar je goed in bent.

Ondersteuning van salesmanagers

Ook wanneer je een groter bedrijf runt, kun je je salesteam ontzien door de acquisitie deels uit te besteden bij Optimaal Leadgeneratie. Wij kunnen zowel de warme als koude acquisitie overnemen waardoor de rest van je team tijd heeft voor de taken die het beste bij hen passen.

Samen met je salesmanager-of team realiseren we gegarandeerd een manier van werken die zorgt voor het beste resultaat.

Voordelen van acquisitie uitbesteden

Door het uitbesteden van acquisitie profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen.

We zetten de belangrijkste voordelen graag voor je op een rij:

 • Jouw doelgroep wordt uitvoerig in kaart gebracht
 • Meer omzet
 • Effectievere sales
 • Meer tijd voor jouw core business

Laat ons jouw acquisitie doen

Natuurlijk geef je je sales niet zomaar uit handen. Wil je je acquisitie uitbesteden, dan moet er sprake zijn van vertrouwen, een klik én kennis van zaken.

Daarom beginnen we bij Optimaal Leadgeneratie met een grondige voorbereiding en een persoonlijke aanpak middels onze droomformule. Deze formule hebben we in de afgelopen jaren ontwikkeld en zorgt ervoor dat we verrassend, persoonlijk en doeltreffend zijn.

In het kort: we brengen het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf uitvoerig in kaart en gaan daarmee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jij in gesprek komt met jouw droomklanten.

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan ook de testimonials van onze klanten die je voor gingen.

Zelf meer leren over acquisitie?

Wil je liever zelf de fijne kneepjes van het vak leren? Volg dan één van onze trainingen of bekijk onze blogpagina. Hier lees je onder meer over koude acquisitie en leadgeneratie.

Neem contact op voor een kennismaking

Is het tijd om jouw acquisitie uit te besteden? Neem gerust contact op voor een kennismaking.

We gaan graag met je in gesprek om erachter te komen wat jouw doelstellingen zijn en hoe wij jou daar bij kunnen helpen.

Neem contact op

You're out of business if you don't approach your prospects

Neem contact met ons op

Bel ons als je durft, wij nemen deze taak graag uit je overvolle of klamme handen. Maar we kunnen het je natuurlijk ook gewoon leren. Durf je nou echt niet te bellen? Mail ons dan.

085 130 22 12

Loop jij wél warm voor koude acquisitie? Wij zijn altijd op zoek naar belkanjers!

Welkom bij Optimaal Leadgeneratie

Kies uw favoriete drankje en plan een afspraak!

 • Koffie

  Melk en suiker naar wens

 • Decaf

  Koffie zonder cafeïne

 • Cappuccino

  Koffie met melk en schuim

 • Latte Macchiato

  Koffie met melk en schuim

 • Thee

  Veel verschillende smaakjes

 • Water

  Water zonder koolzuur

 • Bruisend water

  Water met koolzuur

 • Cola

  Frisdrank

 • Cola zero

  Frisdrank 0% suiker

Vrijblijvende afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in

Durf je ons niet te bellen?

WhatsApp ons dan